Цукор Добробут

Цукор – це солодкий продукт харчування, побутова назва сахарози. Відноситься до вуглеводів, які вважаються цінними поживними речовинами, що забезпечують організм необхідною енергією. Сахароза швидко розщеплюється в травному тракті на глюкозу і фруктозу, які потім надходять у кров. Глюкоза забезпечує більше половини енергетичних витрат організму. Основною сировиною для виробництва цукру є цукрові буряки, які містять 15-22% сахарози. Цукор-пісок ТМ «Добробут» виготовлений із цукрових буряків, являє собою сипучий продукт, не липкий, сухий на дотик, білого кольору з блиском, солодкого смаку, без сторонніх присмаків і запахів. У кулінарії цукор використовується для приготування випічки (особливо кондитерських виробів), напоїв, салатів і молочних продуктів.