Цукор білий Добробут пресований

Цукор білий пресований швидкорозчинний ТМ «Добробут» випускається у вигляді кубиків, які отримуються шляхом пресування зволоженого цукрового піску. Сучасні автоматизовані лінії з виробництва пресованого цукру гарантують відмінний результат у вигляді готового якісного продукту. Процес виробництва цукру пресованого включає в себе очищення цукру-піску з наступним зволоженням цукру, пресування цукрової маси на сучасному технологічному обладнанні та сушку при спеціально заданих температурах. Весь процес виробництва строго контролюється технологічною службою та відділом контролю якості компанії. Кубики пресованого цукру «Добробут» чудово пом'якшують терпкість чаю та гіркоту кави. Без цього продукту не обійтися в дорозі або під час відпочинку на природі. Тому пресований цукор в упаковці і практичніше , і вишуканіше цукрового піску. Всі ці переваги Ви можете повною мірою відчути, обираючи пресований цукор торгової марки «Добробут». Завдяки своїй дрібнокристалічній структурі пресований цукор «Добробут» швидко розчиняється у Вашому напої. Завдяки своїй кубічній формі пресований цукор зручно класти у чашку. Легко розрахувати необхідну кількість кубиків на одну кружку: два шматочки точно збігаються з кількістю цукру-піску в 1 чайній ложці. Пресований цукор ТМ «Добробут» представлений на ринку в позиціях 250 і 500 г.